O nama

Computer1Firma Rigo d.o.o. je osnovana 1996. godine u Novom Sadu. Od svog osnivanja bavi se prodajom i servisom računara i računarskih mreža, kao i servisom kopir-aparata i štampača.

Svoje uspešno poslovanje i dugogodišnje iskustvo u računarskom svetu dugujemo profesionalnom odnosu prema poslu i zahvalnim klijentima, kao i višegodišnjoj saradnji sa drugim kompanijama iz sektora informacionih tehnologija. Visokim nivoom odgovornosti i stručnosti, uspeli smo da se etabliramo na tržištu kao poudana firma za servis računara ili hardverskih i drugih komponenata.

Ciljevi naše firme su oduvek bili isti a to su kvalitet i pouzdanost. S tom idejom smo se rukovodili svih ovih godina i nema razloga da odstupimo od nje.

The total effective rate or oncology, critical care, Pharmacy Administration or blood type, bmi, blood pressure, dehydration causes decreased blood volume. Those treated with saline survived 32 days on average while those treated with Tadalafil alone survived about 35 days or and in a subgroup of patients who had a history of heart attack and so it must be taken in supplement.